privé training

Individuele begeleiding op locatie of aan huis. Alleen trainen op de voor jullie belangrijke aandachtspunten. Door samen aan de slag te gaan kunnen we bepaalde oefeningen aanleren, opfrissen of verfijnen. Er wordt positief en beloningsgericht getraind.

 Bij veel dagelijkse onrust, mede veroorzaakt door bepaalde prikkels, kan massage ingezet worden ter ondersteuning. Door rust te creëren in het hoofd, ontstaat er ruimte om te ontspannen, te leren en andere keuzes te maken. Dit bevordert het leerproces en het resultaat.

van pup tot volwassen hond

Krijg je binnenkort je pup in huis? Word je momenteel helemaal gek van je puberhond met de bananen in de oren? Zou je specifieke oefeningen nog eens willen opfrissen omdat deze toch niet (meer) zo lekker lopen?

Dan gaan we samen aan de slag. We kijken naar de behoeftes van de hond en de omgeving waarin jullie wonen. De focus ligt op een ontspannen manier van samen leren en samen leven. Een fijne samenwerking op basis van vertrouwen. Dit versterkt jullie band en creëert ook een goede basis voor alle oefeningen. Is er ongewenst gedrag dan kijken we tijdens de trainingssessie samen hoe we dit kunnen ombuigen naar gewenst gedrag.

 

Dit kunnen alledaagse situaties of oefeningen zijn bij je thuis, in de omgeving, op de markt of in het bos. Verderop vind je enkele voorbeelden.

Er kan met of zonder clicker gewerkt worden. Een clicker is een hulpmiddel. Hiermee kan je het precieze moment van het gewenste gedrag heel direct en helder aanstippen. Na een click volgt altijd een beloning. Wanneer dit wordt herhaald zie je dat de hond verbindingen begint te leggen tussen het specifieke gedrag van het click-moment en de beloning die volgt. De hond zal dit gedrag gaan herhalen om opnieuw een beloning te krijgen. Zo kan je de hond sturen naar gewenst gedrag en dit eigen maken. Dit noemen we ‘shapen’. Zou je dit graag willen, maar weet je niet hoe dan starten we eerst met het aanleren van de clicker.

VOORDELEN PRIVÉ TRAINING

enkele voorbeelden

Een fijne en betrokken manier van werken samen met de hond. Elke les goede tips met een duidelijke uitleg na afloop. Onze hond Binky heeft veel geleerd en dit zullen we nog vaak in kunnen zetten zodat hij zich beter gaat ontwikkelen.
Britt met Binky
Februari 2022 - Google
Nadat mijn 2-jarige zoontje een paar keer omver was gegooid door enthousiaste hondjes werd hij bang voor honden. Na de tips van Linda leerde ik hoe ik hier het beste op kon reageren, dit werkte super, nu vindt hij het juist weer leuk en voelt zich zelfverzekerd bij hondjes in de buurt.
Mireille
September 2021 - Google

kijk verder voor de trainingsmogelijkheden