ervaringen

Vertrouwen en inzicht

Rated 5 out of 5
25 oktober 2022

Linda heeft ons super geholpen. Na een nare ervaring bij een andere trainer, heeft ze ons vertrouwen en inzicht gegeven. Precies wat we nodig hadden. Door praktische tips en duidelijke uitleg te geven zijn we ons hondje beter gaan begrijpen. Linda is erg betrokken en sterk in de follow-up. We gaan het nu zelf proberen maar wanneer we vastlopen komen we zeker terug!

Stijn Willems (bron: Google)

Helemaal blij en ontspannen

Rated 5 out of 5
7 augustus 2022

Gisteren de workshop massage mogen volgen bij ons thuis voor onze Bo een erg leerzame workshop waar je veel van leert over je eigen hond en de verschillende technieken… Bo was helemaal ontspannen en blij na de workshop.

-Gaby Barten (bron: Facebook)

Een fijne en betrokken manier van werken

Rated 5 out of 5
2 februari 2022

Een fijne en betrokken manier van werken samen met de hond. Elke les goede tips met een duidelijke uitleg na afloop. Onze hond Binky heeft veel geleerd en dit zullen we nog vaak in kunnen zetten zodat hij zich beter gaat ontwikkelen.

Britt Brouns (bron: Google)

Fijn om te zien hoe je je hond kunt helpen meer rust en balans te vinden

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Ik sluit me aan bij Ria, dit was een waardevolle training met goede duidelijk uitleg van Linda. Fijn om te zien hoe je je hond kunt helpen meer rust en balans te vinden.

Karina Anders (bron: Facebook)

Mijn hond kan erg onrustig zijn maar door de massage ontspant hij snel

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Afgelopen zondag samen met mijn hond Guusje de massage workshop gevolgd. Wat interessant was dat! Enorm veel geleerd. Mijn hond kan erg onrustig zijn maar door de massage ontspant hij snel en geniet van de massage. Een echte aanrader.

Ria Anders (bron: Facebook)