ervaringen

Een fijne en betrokken manier van werken

Rated 5 out of 5
2 februari 2022

Een fijne en betrokken manier van werken samen met de hond. Elke les goede tips met een duidelijke uitleg na afloop. Onze hond Binky heeft veel geleerd en dit zullen we nog vaak in kunnen zetten zodat hij zich beter gaat ontwikkelen.

Britt Brouns (bron: Google)

Fijn om te zien hoe je je hond kunt helpen meer rust en balans te vinden

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Ik sluit me aan bij Ria, dit was een waardevolle training met goede duidelijk uitleg van Linda. Fijn om te zien hoe je je hond kunt helpen meer rust en balans te vinden.

Karina Anders (bron: Facebook)

Mijn hond kan erg onrustig zijn maar door de massage ontspant hij snel

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Afgelopen zondag samen met mijn hond Guusje de massage workshop gevolgd. Wat interessant was dat! Enorm veel geleerd. Mijn hond kan erg onrustig zijn maar door de massage ontspant hij snel en geniet van de massage. Een echte aanrader.

Ria Anders (bron: Facebook)

Weer zelfverzekerd bij hondjes

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Nadat mijn 2-jarige zoontje een paar keer omver was gegooid door enthousiaste hondjes werd hij bang voor honden. Na de tips van Linda leerde ik hoe ik hier het beste op kon reageren, dit werkte super, nu vindt hij het juist weer leuk en voelt zich zelfverzekerd bij hondjes in de buurt.

Mireille Meijs (bron: Google)

Het waren leerzame workshops!

Rated 5 out of 5
20 juni 2021

Linda is een lieve vrouw en heeft passie voor haar vak. Ze legt rustig en duidelijk uit en heeft alle aandacht voor de hond(en) (en de baasjes). Het waren leerzame workshops!

Mandy de Rooij (bron: Facebook)