ervaringen

Fijn om te zien hoe je je hond kunt helpen meer rust en balans te vinden

Rated 5 out of 5
24 november 2021

Ik sluit me aan bij Ria, dit was een waardevolle training met goede duidelijk uitleg van Linda. Fijn om te zien hoe je je hond kunt helpen meer rust en balans te vinden.

Karina Anders (bron: Facebook)

Mijn hond kan erg onrustig zijn maar door de massage ontspant hij snel

Rated 5 out of 5
23 november 2021

Afgelopen zondag samen met mijn hond Guusje de massage workshop gevolgd. Wat interessant was dat! Enorm veel geleerd. Mijn hond kan erg onrustig zijn maar door de massage ontspant hij snel en geniet van de massage. Een echte aanrader.

Ria Anders (bron: Facebook)

Weer zelfverzekerd bij hondjes

Rated 5 out of 5
24 september 2021

Positief: Betrouwbaarheid, Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde
Nadat mijn 2-jarige zoontje een paar keer omver was gegooid door enthousiaste hondjes werd hij bang voor honden. Na de tips van Linda leerde ik hoe ik hier het beste op kon reageren, dit werkte super, nu vindt hij het juist weer leuk en voelt zich zelfverzekerd bij hondjes in de buurt.

Mireille Meijs (bron: Google)

Het waren leerzame workshops!

Rated 5 out of 5
20 juni 2021

Linda is een lieve vrouw en heeft passie voor haar vak. Ze legt rustig en duidelijk uit en heeft alle aandacht voor de hond(en) (en de baasjes). Het waren leerzame workshops!

Mandy de Rooij (bron: Facebook)

Zeker een aanrader

Rated 5 out of 5
5 november 2020

Een paar weken geleden hebben Mandy en ik een super leuke leerzame honden masagge cursus gevolgd, was erg leuk en leerzaam, beide onze honden waren aan het einde helemaal zen! Terwijl ze allebei nog jong zijn en vol energie zitten! Zeker een aanrader.

Maartje van de Vorst (bron: Facebook)