workshop

Wil je leren hoe jij met massage bijdraagt aan een evenwichtige en gezonde hond? Regelmatig organiseren wij een workshop Shiatsu hondenmassage waarin je samen met je hond aan de slag gaat. We behandelen diverse acupressuurpunten en gaan we aan de slag met uiteenlopende massagetechnieken waarmee je een goede ontspannende massage kunt geven.

Workshop hondenmassage

Door diverse gebeurtenissen kan het lichaam fysiek en mentaal uit balans raken waardoor ongemakken of ongewenst gedrag kan ontstaan. Met massage stimuleer je het zelfherstellend vermogen van het lichaam waardoor er ruimte ontstaat voor rust en herstel. Tevens is het voor jezelf ook super ontspannend om een massage te geven.

In deze workshop leer je hoe jij kunt bijdragen met een Shiatsu hondenmassage. Je leert bewust te kijken en te voelen naar wat het hondenlichaam je vertelt en wat je hond nodig heeft, ook emotioneel. Door middel van massage zal het hondenlichaam je in de toekomst ook veel kunnen vertellen over de fysieke veranderingen of mogelijke ongemakken bij jouw opgroeiende of ouder wordende hond. Alleen maar voordelen voor zowel hond als begeleider!

De workshop vindt plaats in een klein groepje van maximaal 5 honden. Het is ook mogelijk de workshop zonder hond te volgen. Kijk regelmatig op deze site of op de social media kanalen voor geplande data.

Deze workshop is als tussentijdse ondersteuning tevens een mooie aanvulling op een Shiatsu behandeling bij specifieke klachten.

En verder..

Een ontspannende hondenmassage zorgt voor:

Augustus 2021

EEN ONTSPANNEN LIchaam GEEFT RUIMTE!

Workshop ontspanningsmassage voor honden met deze 6 kanjers in de hoofdrol.

Februari 2022

samen masseren heeft vele voordelen

De vertrouwensband tussen jou en je hond versterken met massagetechnieken en Shiatsu.

agenda

hondenmassage

Workshop Hondenmassage
Binnenkort verschijnen er nieuwe data voor groepsworkshops begin 2023. 

Op locatie
Ken je meerdere geïnteresseerden in jouw omgeving dan is het mogelijk zelf een groep samen te stellen. Ik kom dan op locatie een workshop geven. Minimale groepsgrootte: 4 personen.

Heb je vragen of volg je liever een privé workshop?
Laat het me weten, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

agenda

hondenmassage

Workshop Hondenmassage
Zondagmiddag: 
5 februari = 1 plaats vrij
12 februari = VOL

Aanvang: 14:00u | Duur: 2 – 2,5 uur

Locatie:
Martin Gaus Hondenschool Eindhoven

Groepsgrootte:

maximaal 5 inschrijvingen

Heb je vragen, volg je liever een privé workshop of graag op een ander datum?
Laat het me weten, ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

kijk verder voor de workshop Mogelijkheden