Februari 2022

Workshop hondenmassage

Massage beïnvloedt belangrijke processen in het lichaam zoals de spijsvertering, bloeddruk, ademhaling en nachtrust. Ook verbetert massage het lichaamsbewustzijn en de houding van de hond. Mentaal draagt het bij aan het beter kunnen omgaan met externe prikkels, het zelfvertrouwen en een sterkere band tussen hond en begeleider.
Dit en nog veel meer!
hondenmassage

Een ontspanningsmassage:

Meld je nu aan!
In deze workshop maak je kennis met hondenmassage en Shiatsu. Aan bod komt hoe het werkt, bij welke honden het wordt ingezet en hoe jij jouw hond kan ondersteunen.

We behandelen een aantal acupressuurpunten en we gaan aan de slag met diverse massagetechnieken waarmee je een goede (ontspannings)massage kunt geven. Daarnaast leer je bewust te kijken en voelen naar wat het hondenlichaam je vertelt. Zo kan je in de toekomst veranderingen eerder waarnemen en eventuele ongemakken beperken.

Diverse gebeurtenissen kunnen effect hebben op de fysieke gesteldheid en op de mentale belastbaarheid. Het haalt de hond uit balans waardoor klachten kunnen ontstaan. Met massage stimuleer je het zelfherstellend vermogen van het lichaam, er wordt ruimte gecreëerd voor rust en herstel.

Algemene informatie:
De workshop vindt plaats in een klein groepje van maximaal 5 begeleiders met hond.
Je kunt je aanmelden door een mail te sturen naar info@caniflow.nl

Er worden regelmatig workshops gepland. Kijk hiervoor op de site. Staat jouw dag of tijdstip er niet tussen, informeer dan naar de mogelijkheden.

Wil je deelnemen aan een workshop laat dan een berichtje achter via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk met vrienden zelf een groep samen te stellen op een ander moment of een privé workshop aan te vragen.