Oktober 2021

Workshop hondenmassage

Leer een ontspannende massage te geven op basis van diverse technieken, Shiatsu en acupressuur. Een massage geven is quality time met je hond én ontspannend voor jullie beide. Daarnaast heeft het vele andere voordelen, zowel fysiek als mentaal. 

Een ontspanningsmassage:

Doe je samen mee?
In deze workshop maak je kennis met hondenmassage, Shiatsu en acupressuur. Aan bod komt hoe het werkt, bij welke honden het wordt ingezet en hoe jij jouw hond hiermee kan ondersteunen.

We behandelen een aantal acupressuurpunten en we gaan aan de slag met diverse massagetechnieken waarmee je een goede (ontspannings)massage kunt geven. Daarnaast leer je bewust te kijken en voelen naar wat het hondenlichaam je vertelt. Zo kan je in de toekomst veranderingen eerder waarnemen en eventuele ongemakken beperken.

Diverse gebeurtenissen kunnen effect hebben op de fysieke gesteldheid en op de mentale belastbaarheid. Het haalt de hond uit balans. Met massage stimuleer je het zelfherstellend vermogen van het lichaam, er wordt ruimte gecreëerd voor rust en herstel. Ook zeer waardevol ter voorbereiding op deze (aankomende) vuurwerkperiode.

Algemene informatie:
De workshop vindt plaats in een klein groepje van minimaal 3, maximaal 4 begeleiders met hond.
Je kan je aanmelden door een mail te sturen naar info@caniflow.nl of door onderstaand contactformulier in te vullen.

Geplande data:
Zondag 31 oktober
Zondag 21 november
Zondag 19 december

Aanvang: 14:00u
Duur: 2 – 2,5 uur

Kosten:
Per persoon met hond: € 40,00
Per persoon zonder hond: € 27,50 (plek voor 1 deelnemer per groep)

Locatie:
Martin Gaus Hondenschool Eindhoven
Bestseweg 1
5691 SB Son en Breugel

Staat jouw dag of tijdstip er niet tussen, informeer dan naar de mogelijkheden.

www.caniflow.nl
info@caniflow.nl
06-51933080

Wil je deelnemen aan een workshop laat dan een berichtje achter via onderstaand formulier. Het is ook mogelijk met vrienden zelf een groep samen te stellen op een ander moment of een privé workshop aan te vragen.